Bekende Nederlandse vrouwen die het goed doen in Duitsland!

De Nederlandse presentatrices doen het bijzonder goed op de Duitse tv ook, maar welke vijf..

Read more

Bekende Nederlandse vrouwen die het goed doen in Duitsland!

De Nederlandse presentatrices doen het bijzonder goed op de Duitse tv ook, maar welke vijf bekende Nederlandse vrouwen zijn nu het meest populair bij onze buren?

  • Chantal Jansen
  • Linda de Mol
  • Koningin Maxima
  • Sylvie Meis
  • Tooske Ragas

Chantal Jansen is een presentatrice die in Nederland al weinig verkeerd kan doen, laat haar een show presenteren en Nederland is in de ban van de show. Het is een veelzijdige presentatrice met een goede dosis zelfspot, en inlevingsvermogen, het is dan ook geen wonder dat onze buren gek zijn op deze blonde schone.

Linda de Mol, entertainer pur sang, en een zeer ervaren presentatrice zowel binnen Nederland als over de grens in Duitsland, zowel de Nederlanders als de Duitsers zijn gek op haar lach, en het de Mol imperium komt vaak met Linda erbij.

Koningin Maxima, In 2013 heeft Koningin Maxima de Duitse Mediaprijs nog in ontvangst mogen nemen, zo geliefd is onze koningin in het buurland. Koningin Maxima is een erg geliefde bekende Nederlandse vrouw in binnen en buiteland. En dat onze buren gek zijn op ons Koningshuis, is het heel vreemd ze hebben zelf geen koningshuis en als het Nederlandse koningspaar dan ook nog zo charismatisch is? Dan heb je goud in handen.

Sylvie Meis is naar Duitsland gegaan om haar toenmalig echtgenoot te steunen in zijn voetbal carrière, ondertussen is ze niet meer weg te denken van de Duitse televisie, de scheiding van Rafael was groot nieuws vooral in Duitsland en ze weet nog regelmatig de pagina’s van de kranten en roddelbladen te vullen – in Nederland en in Duitsland.

Je zal Tooske niet zo regelmatig op de Duitse televisie zien als enkele van haar collega’s die hier boven genoemd zijn. Maar ze is wel een erg geliefde presentatrice, en het is een feit dat wanneer ze graag meer programma’s zou willen presenteren in Duitsland, dat ze die kans zonder enige problemen zou kunnen krijgen!

model_2