De acht mooiste vrouwen van Nederlandse bodem

        Wat is er beter dan acht mooie bekende Nederlandse vrouwen? Niet..

Read more

De acht mooiste vrouwen van Nederlandse bodem

model_4

 

 

 

 

Wat is er beter dan acht mooie bekende Nederlandse vrouwen? Niet heel veel zou je kunnen zeggen, dus daarom krijg je hieronder een lijst met acht sexy bekende Nederlandse vrouwen.

  • Doutzen Kroes
  • Yolanthe Sneijder-Cabau
  • Sylvie van der Vaart
  • Rianne ten Hakken
  • Lara Stone
  • Ellen Hoog
  • Fatima Moreira de Melo
  • Yfke Sturm

Doutzen, ja Doutzen is een van Nederlands best bekende en best betaalde modellen, maar het zal je wel opvallen dat veel van de vrouwen in deze lijst iets met modellen werk te maken hebben. Sylvie modelleert bijvoorbeeld voor de Hunkemöller en ook Yfke, Rianne en Lara zijn Nederlandse modellen, die wellicht andere dingen ernaast doen. Een ding is zeker Nederland is een land waar veel beeldschone dames hun oorsprong vinden.

Yolanthe Sneijder-Cabau, hoewel haar meisjesnaam niet meteen doet vermoeden dat ze een Nederlandse is, eveneens met Fatima Moreira de Melo die ook een bijzonder exotische naam heeft, hebben deze dames een ding in gemeen ze zijn beeldschoon en bekend! Wat wil je als vrouw nog meer? Zeker als bekende Nederlandse vrouw. En als je dan bemerkt dat je vaak met modellen moet concurreren, want Nederlandse vrouwen zijn niet alleen beeldschoon in veel gevallen, maar ook nog eens lang, wat zeker op de catwalk een vereiste is.

Iets wat Ellen Hoog met Fatima in overeenkomst heeft is het hockey, ze is niet lang genoeg om een model te zijn, anders had ze samen met Fatima waarschijnlijk over de catwalk gelopen in plaats van in een hockeytenue toen der tijd, maar deze dames hebben naast hun uiterlijk ook hun brein mee, want beide dames zijn flink actief, zo heeft Ellen Hoog een nieuw kookboek dat binnenkort uitkomt en Fatima is druk bezig met pokeren. Geen slechte scores voor deze dames. De modellen in kwestie zijn bezig met filmrollen en andere dingen naast hun schoonheid. Want als er een ding een feit is, is het dat schoonheid tijdelijk is – wel uiterlijke schoonheid dan!