De zes mooiste Nederlandse voetbalvrouwen

Wellicht zullen zij niet meteen bekende Nederlandse dames zijn, maar hun echtgenoten of vriendjes zijn..

Read more

De zes mooiste Nederlandse voetbalvrouwen

model_6

Wellicht zullen zij niet meteen bekende Nederlandse dames zijn, maar hun echtgenoten of vriendjes zijn dat wel! En vergeet meteen maar namen als Sabia, Sylvie en Yolanthe want in deze lijst kom je dames tegen die de schoonheid van de bovenstaande dames doen verbleken. De nieuwe generatie voetbalvrouw is opgestaan en hieronder vind je een (willekeurige) top zes!

  • Lori Harvey – vriendin van Memphis Depay
  • Sigourney Korper – vriendin van Jonathan de Guzman
  • Jacquieline Steenbeek – vriendin van Derk Boerrigter
  • Xenia Lodia Maria – vrouw van Leroy Fer
  • Stephanie Bertram Rose – vriendin van Gregory van der Wiel
  • Marloes Buitelaar – vriendin van Stefan de Vrij

Stuk voor stuk bijzonder mooie vrouwen, die elk hun eigen carrière hebben, dus ze hoeven het niet enkel te hebben van mooi te zijn en pootjes te geven. Zoals een aantal van de voetbalvrouwen van de vorige generatie wel gedaan hebben tot ze naamsbekendheid hadden.

Deze dames hebben stuk voor stuk een eigen carrière, Stephanie bijvoorbeeld werkt als lingeriemodel en gaat graag stappen met Rihanna, daarnaast heeft ze in Sports Illustrated gestaan. Zeker geen onbekende dame dus!

Sigourney wil absoluut niet bekend staan als de vriendin van, en heeft haar eigen carrière in de entertainment industrie, ze heeft een internationale carrière en schittert onder andere in videoclips als danseres voor Chris Brown.

Marloes zou als vreemde eend in de bijt gezien kunnen worden, aangezien ze graag buiten de spotlight blijft en gewoon naar school gaat. Zeker geen slecht iets, aangezien Stefan zeker niet de rest van zijn leven voetballer zal zijn, en met pensioen gaan en samen achter de geraniums zitten met 35 ook zo wat is.

Jaqcueline is presentatrice en model, en eigenlijk alleen maar omdat ze als verloskundige in Schotland niet zo goed aan de bak kan komen… Geen bewust gemaakte keuze dus om als model bij te gaan klussen, wel een leuke, want ze is zeker niet vervelend om naar te kijken.

Lori, is de stiefdochter van Steve Harvey, die niet zo lang geleden zelf nog in het nieuws was nadat hij de verkeerde Miss Universe kroonde… Gelukkig doet Lori het wel als een echte voetbalvrouw, haar leven vullen met het nemen van oneindig veel selfies, en haar kijkers voorzien van foto’s op instagram. Gelukkig zijn er ook nu in deze tijd nog echte voetbalvrouwen …